fbpx
Connect with us

FC Barcelona

Få otroliga 6 gånger pengarna på FC Barcelona mot Las Palmas

Publicerad

on

Barcelona är i riktigt fin form inför returmötet mot Chelsea i den kommande åttondelsfinalen av Champions League. Senast städade man av Girona, kanske säsongens bästa prestation, med hela 6-1 och nu väntar bottenlaget Las Palmas för den överlägsna serieledaren.

Tillsammans med Barcelonas officiella samarbetspartner Betfair, har vi på Sportpanelen den fantastiska möjligheten att erbjuda er, alla våra läsare, hela 6 gånger pengarna på en seger för serieledarna Barcelona. Ett sanslöst bra spelvärde om du frågar oss! Det enda du behöver göra är att ta del av kampanjen nedanför:

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Las Palmas – Barcelona, La Liga.
Var: Estadio de Gran Canaria.
När: 1 mars klockan 21.00.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: A. Mateu (SPA)

Managed By Sportpanelen