fbpx
Connect with us

Champions League ändrar avsparkstiderna redan till nästa säsong

Publicerad

on

I dag annonserade UEFA de förändringar som kommer att införas till nästkommande säsong av Champions League. Bland annat kommer det bli fler avsparkstider, fler antal lag i gruppspelet samt fyra direktkvalificerade lag från de högsta ligorna i Europa. 

Det är alltså bara att ändra i kalendern, om du redan hade skrivit in nästa års avsparkstider. UEFA meddelade nämligen under dagen att matcherna kommer att spelas på de nya avsparkstiderna, 18.55 och 21.00. Ett liknande format som det vi kunnat se i Europa League.

En av anledningarna till den dubbla avsparkstiden är att turneringen kommer att utökas från 22 till 26 lag. Förutom detta kommer även ligamästarna som befinner sig mellan nummer 11 och 15 på ligarankningen, att spela en utslagsturnering efter pågående säsong – för att senare avsluta detta med en semifinal och final, om vem som tar en direktplats till Champions League nästkommande säsong.

Antalet utökade lag betyder även att de fyra bäst placerade lagen i Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga kommer att gå direkt in i gruppspelsomgångarna av Champions League – utan att behöva kvala.

Vad tycker ni att man ändrar den klassiska avsparkstiden 20.45? Kommentera gärna på vår Facebooksida eller i kommentarsfältet nedan.

Ta även del av det fantastiska oddset, 6 gånger pengarna på Barcelona-vinst mot Las Palmas nu på torsdag den 1 mars.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett nytt konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Använd kampanjkoden ZFBMAQ och placera spel att Barcelona vinner.
  • Jobba in Barcelona-vinsten, matchen sänds på Viaplay.

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Las Palmas – Barcelona, La Liga.
Var: Estadio de Gran Canaria.
När: 1 mars klockan 21.00.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: A. Mateu (SPA)

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen