fbpx
Connect with us

Barca TV om ”konspirationen” kring de spanska domarna

Publicerad

on

Trots att FC Barcelona leder den spanska liga med komfortabla åtta poäng är inte fansen nöjda med ledningen. Enligt många fans borde den siffran vara närmare 18 poäng, då de anser att felaktiga domslut resulterat i att laget tappat hela 10 poäng denna säsong tack vare felaktiga domslut. Bland annat har Barcelona haft två bollar över mållinjen vid två matcher som inte dömts som mål.

I det senaste avsnittet av Barca TV diskuterar det senaste i raden av många felaktiga domslut. I bortamatchen mot Las Palmas tar en utrusande Chichizola (Las Palmas målvakt) målen med handen utanför målområdet. Trots att Luis Suarez hade haft öppet mål om målvakten inte tagit bollen med handen väljer domaren Antonio Lahoz att fria och låta spelet gå vidare. Detta hade en stor inverkan på matchen som slutade 1-1.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen