fbpx
Connect with us

Emil Forsberg hyllas efter sin comeback i Europa League

Publicerad

on

Emil Forsberg och hans RB Leipzig såg till att skaffa sig ett bra utgångsläge inför Europa League-returen mot Zenit S:t Petersburg. Efter matchen hyllades svensken av både tränaren och pressen.

Efter fjolårssäsongens stora succé i Leipzig har Emil Forsberg varit mer eller mindre anonym under den gångna säsongen. Mycket tack vare en magmuskelskada som har hållit honom borta från spel en längre period – men igår var 26-åringen tillbaka med besked.

RB Leipzig vann matchen med 2-1, efter mål av både Bruma och Timo Werner. Men efter var det en viss Emil Forsberg som fick hyllningarna efter matchen.

”Det var framför allt viktigt att Emil spelade 90 minuter i dag. Han var överallt och gjorde verkligen skillnad i andra halvlek”, säger Leipzigs tränare Ralph Hassenhüttl till lagets hemsida.

Forsberg hade bland annat en läcker frispark som tog i insidan på stolpen och ut. Även den lokala tidningen i, Leipziger Volkszeitung var väldigt imponerade av svenskens insats.

”Forsberg kan göra allt med bollen och det har han börjat visa på allvar efter sin långa frånvaro”, skriver tidningen efter gårdagens match.

Forsberg har spelat 24 matcher med sitt Leipzig den här säsongen och gjort 4 mål och tre assist. Härnäst väntar Stuttgart på söndag i Bundesliga.

Ta även del av vårt grymma erbjudande tillsammans med Betfair, där du får 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med kampanjkoden ZSKACJ och sätt in minst 100 kr.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja: 100-1000 kronor.

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen