fbpx
Connect with us

Rio Ferdinands superhyllning till Ronaldo: ”Han är den perfekta spelaren”

Publicerad

on

I en brittisk TV-studio haglade berömmet över Cristiano Ronaldo efter gårdagens insats mot Juventus. 

De före detta toppspelarna turades om att berömma portugisen efter sin insats under gårdagen. Ronaldo sprang, slet och stångades under de hela 98 minuter som matchen pågick. Trots att det var Marcelo som bar lagkaptensbindeln så var det Ronaldo som manade på sina lagkamrater och publiken under hela matchen.

Det är sällan man ser en spelare vara så enastående i spelet samtidigt som den gör allt för att höja sina lagkamrater. Man brukar oftast få nöja sig med ett av alternativen, därför tvekade inte de engelska fotbollsexperterna på att ösa beröm över Ronaldo efter matchen:

 

– ”Han har alltid sina stunder och folk kommer att prata om straffen men det är löpningen mot bortre stolpen [som är det anmärkningsvärda]. Inte många spelare kan hoppa så högt i det läget.” Steven Gerrard, Liverpool-legendar och Englands landslag.

– ”Han är så snabb, han har en fantastisk sprint och han kan göra mål på cykelsparkar som han gjorde härom dagen. Jag vet att folk sitter och säger att ’det är enkelt att göra mål på straff’, men under den pressen? Det är helt otroligt hur han trycker in den rätt i krysset” – Michael Owen, Guldbollen-vinnare och före detta Liverpool och Real Madrid.

– ”Om du matar in en prototyp av en fotbollsspelare i en dator så kommer du få fram Cristiano Ronaldo. Hans fysik och egenskaper är vad du skulle få fram. Hans förmåga att utnyttja sina tillgångar gör det nästan omöjligt att markera och hålla honom i 90 minuter.” – Rio Ferdinand, mittbackslegendar i Manchester United och Englands landslag.

Nerver av stål

Som Michael Owen sa, kräver det en speciell personlighet för att klara av att slå en totalt avgörande straff i den absolut sista minuten av en slutspelsmatch i Champions League. Straffen satte Ronaldo stenhårt upp i högra krysset, otagbart för den precis inbytte målvakten Wojciech Szczesny.

Huvudpersonen, Cristiano Ronaldo, berättade själv att han kände hur pulsen höjdes men att han lyckades finna lugnet för han visste att det var en avgörande straff.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen