fbpx
Connect with us

Uppgifter: Sergio Ramos stängs av i semifinalen

Publicerad

on

Enligt uppgifter ser tidernas mest utvisade Real Madrid-spelare – Sergio Ramos – ut att även missa den första semifinalen efter att ha tagit sig in i spelartunneln under gårdagens match.

Sergio Ramos var som bekant avstängd under gårdagens möte med Juventus och syntes således sitta i VIP-läktaren tillsammans med sin bror och vänner. Klädd i en hatt såg den avstängde lagkaptenen ut att vara inställd på att få avnjuta kvällsmatinén på Santiago Bernabéu från bästa möjliga sittplats.

I Real Madrids historia finns det inte en spelare som har fått fler röda kort och således varit avstängd oftare än Ramos. Ett negativt rekord som mittbacken slog tidigare under säsongen

Från kvällsmatiné till rysare

Vad som skulle vara en trevlig kvällsmatiné utvecklades snabbt till en spännande rysare i och med att Juventus vände på resultatet. Vändningen fick Ramos att känna att han inte kunde sitta kvar på VIP-läktaren och se på, utan han begav sig ner för trapporna och tog sig in i spelargången under andra halvleken. Hatten dumpade han någonstans på vägen.

Väl nere i spelargången smög Ramos upp i trappgången och vi kunde se hur Ramos stod och stöttade sina lagkamrater från spelaringången. Vi kunde även se hur Juventus tränare, Massimiliano Allegri, diskuterade ett domslut med Ramos.

Domslutet

Efter matchen rapporterades det att ifall kvällens domare – Michael Oliver – skulle skriva in Ramos agerande i domarakten skulle det komma att bli ett ärende för disciplinnämnden. Nu har det kommit ut uppgifter som bekräftar att den brittiske domaren dokumenterade Ramos närvaro i spelartunneln och mycket tyder på att spelaren kommer att bestraffas med minst en match avstängning.

Till Ramos försvar så säger uppgifter att ingen informerade Ramos om att det är ett regelbrott att stå i spelartunneln om man är avstängd från matchen.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen