fbpx
Connect with us

La Liga

Madridista TV: ”Allt har varit för dåligt”

Publicerad

on

Real Madrid är fortsatt kvar i Champions League och ska spela semifinal mot Bayern München under nästkommande vecka. Ett hett möte som kan definiera hela säsongen – där allting är glömt om vi tar oss till final och står som segrare.

I veckans Madridista TV diskuterar panelen om ligasäsongen i sin helhet och varför saker och ting har sett ut som det gjort stundtals i La Liga. Varför har det inte klickat som under förra säsongen? Vi pratar även om vad som behövs för att kunna rubba den tyska giganten Bayern över två möten i Champions League.

Se vad panelen har att säga om Real Madrids säsong här: (från minut 3:22)

Glöm inte att ta del av Unibets fantastiska kampanj – gör en valfri insättning och få upp till 500% insättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen