fbpx
Connect with us

Se El Clasico gratis och kolla in monsteroddsen, allt om matchen här!

Publicerad

on

På söndag äger årets största match inom klubbfotbollen rum, El Clasico. De två storlagen FC Barcelona och Real Madrid möts på anrika Camp Nou i ett möte som hela fotbollsvärlden kommer att kolla på.

Inför årets första El Clasico ställs två lag som inte imponerat alls i ligan, detta trots att Barcelona leder serien efter åtta spelade matcher. Båda lagen har inte levt upp till de enorma förväntningar som fansen har på lagen, och en vinst på söndag skulle innebära en enorm boost för självförtroendet. De första prognoserna säger att Messi kommer att vara borta i minst 3-4 veckor. I veckan vann även laget sin Champions League match mot italienska Inter med 2-0.

De regerande CL-mästarna Real Madrid har haft det jobbigare i ligan och inte vunnit sedan 22:a september i ligan, då slog man Espanyol på hemmaplan. Sedan dess har man förlorat 3 av sina 4 senaste ligamatcher och ligger just nu på en 7:e plats.

Unibet kampanjer inför El Clasico

Gratis Stream

Ingen vill ju missa denna superdrabbning så därför passar Unibets kampanj helt perfekt där de erbjuder FRI streaming till SUPERMATCHEN till alla deras kunder. Allt du behöver göra för att utnyttja det är att se till att ha pengar på kontot eller ha lagt ett spel på den stora matchen.

Se matchen GRATIS

Tippa första målskytt, vinn 250,000KR

Dessutom så har Unibet en tävling: Tippa första målskytt och matchminut för det första målet för din chans att vinna 250,000 KR. Denna kampanj är både för gamla och nya kunder!

Vinn 250,000kr


Betfair kampanj

Oddsboost, 9X Barca, 18X Real

Inför denna supermatch så har Betfair en SUPERKAMPANJ där man får 9X pengarna på Barcelona samt sjuka 18x pengarna på Real Madrid!

1. Skapa ett nytt konto via denna länk eller knappen nedanför – använd kampanjkoden ZFBMFZ
2. Gör en insättning på minst 100kr.
3. Spela på Real till 18X pengarna eller Barca till 9X pengarna
4. Klart!

Till oddsboost kampanj


 

BET365 Kampanj

Även Bet365 sänder matchen live på deras kanaler för deras kunder. Ett Bet365 konto med pengar i eller ett placerat bet på matchen minst 24 timmar innan avspark är man tvungen att ha för att kunna se matchen via BET365

Till BET365 kampanj


Matchen spelas på söndag klockan 16.15 och kommer att sändas på streamingstjänsten Strive, som har rättigheterna till La Liga och Serie A de kommande tre säsongerna.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen