fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 2; Det är dags att säga hej då till tjongavallen!

Publicerad

on

Match två i singelspelet som bildar kvällen trippel hämtar jag från Skåne och Vångavallen i Trelleborg. Ett desperat Trelleborg som behöver vinna samtliga matcher som är kvar i serien mot ett mycket uruselt Elfsborg anno 2018. Lite av ett ångest möte, Elfsborg som spelar på konstgräs kommer och besöker Trelleborg som har ett gräs som är som en potatisåker, det borde vara fördel ett desperat Trelleborg!

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Trelleborg – Elfsborg; spelstopp 18,59

Trelleborg åkte på en mycket tung hemmaförlust mot Sirius i helgen som gick och har nu sex poäng upp till kvalplats. Tre jobbiga avstängningar här man dessutom: Jovanovic, Blomqvist och Sebastian Olsson, missar alla matchen. Man har förlorat fem av de senaste sex matcherna och verkar allt mer avhängda. Nu måste man gambla för att vinna, de behöver i stort sett gå rent i de matcher som är kvar , kryss räcker ingenstans. Laget är inte bra och håller absolut inte allsvensk klass, inte heller tränarteamet håller allsvensk klass, ja knappt superettan klass.

Elfsborg kommer förvisso närmst från en seger över Sundsvall, i en match där slutresultatet skrevs till 2–0. En minst sagt viktig seger, men det innebär inte direkt att Elfsborgs problem är bortsuddade. Laget tappade trots allt en 2–0-ledning, till en 4-2-förlust, bara i omgången innan, segermatchen över Sundsvall. Innan förlusten mot Sirius förlorade man dessutom mot Häcken med hela 3–0 på Borås Arena.
Tittar vi längre tillbaka fortsätter de förödande resultaten att målas upp, Elfsborg gör sitt sämsta år på manna minne, det är först nu som de har klivit upp på säkrare mark, det är riktig dåligt med det lag man sätter ut för match.

Värdeanalys;
TFF har förlorat 18/26 matcher och visar inga tecken på att vara på g alls. Matchen spelas visserligen på gräs, men Elfsborg borde vara tillräckligt mycket bättre för att vinna här ändå. Det bör vara full motivation med tanke på vilken svag säsong laget gjort och att de behöver lite fler poäng för att vara helt safe. Segern mot Sundsvall borde ge laget en boost som är tillräcklig för att avsluta säsongen på ett okej sätt. Ska vara bättre än tabellplaceringen visar, men säsongen har varit en enda lång mardröm. Var Sundsvallssegern början på en liten uppryckning? Jag tror det, men lägger in ett Asien då jag inte riktigt vet var jag har Elfsborg, dessutom ska man ha i åtanke att de spelar på en åker och inte nytt konstgräs som i Borås. Elfsborg återfår också Obasi och Frick efter avstängning. Vi vänder ryggen åt Trelleborgs FF

Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a Elfsborg Asien – 1 
  • Odds: 2,20 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen