fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 1; Vi spelar tre singlar som bildar en grym trippel!

Publicerad

on

Igår satt ytterligare tre singlar och en trippel (4,67 i odds). Denna veckan har än så länge varit som jag förväntat mig alla veckor ska vara. Elva spel, där endast ett spel blivit fel, tre tripplar som alla varit klockrena.
Nu kommer helgen och då kommer också ett otroligt utbud som det alltid är lite svårare att välja mellan, men innan dess fredagskvällen spel. Jag satsar ännu en gång på tre singlar som bildar en riktigt bra trippel. Mitt motto är ”spelare växer inte på träd, de växer med mig” Rygga gärna spelen på den sida som jag rekommenderar och ta del av alla fina bonus erbjudande.

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Landskrona BoIS – AFC Eskilstuna; spelstopp 18,59.

Landskrona behöver mer än ett mirakel för att något ska kunna rädda Landskrona ner i ett förfall. De är nästjumbo, på en av de platser som leder direkt nedåt i seriesystemet, och har till kvalplatserna sju pinnhål att hämta in, med nio kvar att spela om, alltså tre matcher.

Därmed krävs full pott, medan minst en av konkurrenterna ovan kammar noll under slutspurten. Det är inte mycket som talar för att BoIS ens skulle vinna den här matchen, i och med att fem matcher efter varandra är förlorade.

Det är faktiskt så att både Landskrona, från Division 1, och AFC Eskilstuna, från Allsvenskan, inför året var nykomlingar i Superettan. Vad det verkar som talar mycket för att de tar picket och packet tillbaka varifrån de kommer, snabbast möjligast.Ekonomin är katastrof, de måste betala in över tre miljoner kronor innan sista december, annars kommer de inte ens spela i division ett nästa år. Peter Swärdh som kostade 600 000 kr i års lön går fortfarande och har betalt till sista december, fast han fick sparken under sommaren.. Klubben är i ett förfall inte bara på fotbollsplanen. Lönerna kan för tillfället inte betalas ut.
Av allt att döma av resultaten och hur spelarna uppträder på planerna, har Landskrona helt kastat överlevnadsdrömmen åt sidan. Gnistan hittas inte och det har nu blivit fem raka förluster och i de tre senaste är hela 12 mål insläppta. Fokus helt borta och man verkar mest se fram emot uppehållet och få ladda om, alternativt söka lyckan på andra adresser.

AFC Eskilstuna har i sin tur kopplat grepp om tredjeplatsen, som leder till allsvenskt kval, och även fått lite småkänningar på andra platsen efter att Helsingborg ha värjt undan Falkenberg, som hittas just där,(1-0 förra veckan). Fyra poäng att hämta in på dem, sex till Halmstad närmast på död mark, det känns nu som att AFC kopplar ett grepp efter kvällen match, kval kommer det absolut bli för detta lag. I stort sett alla sina matcher 2018 har AFC haft bollinnehavet, problemet som varit är att man ”bara” har gjort 36 mål, medans både Falkenberg och Helsingborg gjort över 50 mål. AFC har däremot släppt in endast 12 mål, skriver det igen ”endast 12 mål”, på 27 matcher, detta måste vara ett rekord! Tyvärr har den dåliga skörden framåt blivit hela 12 kryss, vilket inte håller om man ska vinna en serie.

Värdeanalys;
Botten möter toppen i Superettan. För Landskrona BoIS är trean det enda som räknas, men risken är att besvikelsen blir stor när tredjeplacerade AFC Eskilstuna kommer till Landskrona Idrottsplats. Tack och adjö till elitfotbollen för lång tid framåt. Asien spelet grundar sig i att AFC har otroligt svårt att göra mål, men också att oddset är otroligt bra.
Ett BoIS som bara läcker och ett AFC Eskilstuna som ska säkra minst kvalplats mot Allsvenskan och bara har släppt in 12 mål på 27 matcher under året är det enkelt att ta sida. Att AFC vinner, det är lika säkert som amen i kyrkan. Stor insats på detta spel.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a AFC Eskilstuna Asien – 1 
  • Odds: 2,20 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen