fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELFÖRSLAG 3; Kan Aston Villa vända trenden mot ett formstarkt QPR !

Publicerad

on

Tredje och sista singeln i dagens trippel hämtas från Loftus Road, där hemmalaget QPR tar emot ett just nu uruselt Aston Villa. Jag som växt upp med Aston Villa och ser samtliga matcher, kan inte hitta den röda tråden som ska göra Aston Villa till det topplag de bör vara,det fungerar helt enkelt inte. Nu möter man ett QPR som är i kanon form och kommer in med stort självförtroende inför denna match.Jag tror mig ha hittat spelet som fullbordar min trippel ikväll. Oddset på min trippel hamnar på fina 7,42 i odds, om alla Asien spelen går in.

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

QPR – Aston Villa; spelstopp 20,44

QPR har hittat någon slags form på sistone med fyra raka utan förlust, varav tre vinster i Championship. Detta är dessutom med hållen nolla i samtliga tre vinster, någonting som bådar gott inför fortsättningen såklart. QPR har fått upp farten efter en något svajig inledning. The Hoops avverkade Sheffield Wednesday senast med 3–0 och sett till de fyra senaste fajterna har laget spelat in tio poäng.
Om vi ser till den totala tabellen den här säsongen är det två lag som placeringsmässigt öppnat säsongen lite svagare än förväntat, inte minst i förhållande till ambitionerna som båda klubbarna egentligen har och som går ut på att etablera sig i toppen. QPR hemma är grymt bra med sex vinster och ett kryss på tio matcher.

Aston Villa föll på målsnöret för att ta sig upp till Premier League och den här säsongsinledningen är under all kritik, varpå Steve Bruce för ett par veckor sedan fick lämna sitt uppdrag som huvudansvarig, vilket min mening skulle gjorts innan säsongen startade. Detta gör att laget nu fått en försiktig liten nytändning, det är förhoppningen i alla fall!

Aston Villa har sällan haft problem med målskyttet. Det är inte direkt där som akilleshälen varit under säsongsinledningen. Det är i offensiven som det fortsatt skapas målchanser, men i defensiven släpper laget in för många mål och har ett allmänt ihåligt försvarsspel. Nu ska John Terry råda bot på detta, vilket behövs snarast, kanske är det bättre han drar på sig tröjan igen och hjälper till bakåt.
Dean Smith fick en fin start på sitt nya tränaruppdrag då Aston Villa vann med 1-0 hemma mot Swansea. Det blev dock förlust senast för The Lions mot Norwich på Carrow Road med 1-2, detta trots att James Chester ordnade en tidig ledning för Villa den första halvleken.

Värdeanalys;
QPR hemma är ingen lätt match,ser man till lagen i sin helhet så hävdar jag fortfarande att Aston Villa har ett lag för att slåss om PL platserna, tyvärr har jag gång på gång fått äta upp detta under säsongstarten. Jag ser detta som sista chansen för Villa att hänga på de andra lagen, tappar man alla tre poängen ikväll är det god natt för säsongen. QPR har som Villa stora förhoppningar på att kliva upp i år, problemet med klubben är att det finns inga pengar, spelarna är ihop lånade och och det är verkligen en ekonomisk kris i klubben. Nu gör QPR det otroligt bra så mitt spel på Asien är lite med livrem och hängslen på ikväll. Jag har en känsla att Aston Villa tar den måste poängen de behöver ikväll, trots bortaplan, trots ett formstarkt QPR och då spelar jag inte med hjärtat.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a Aston Villa Asien +0,5
  • Odds: 1,50 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Managed By Sportpanelen