fbpx
Connect with us

PSG vill plocka Dembélé från Barcelona

Publicerad

on

Thomas Tuchel väntas ta över Paris Saint-Germain efter säsongen och uppges ha siktet inställt på Barcelonas vindsnabbe fransman Ousmane Dembélé. Miljardmannen värvades till Barcelona inför säsongen men den unge fransmannen har haft en tuff start i sin nya klubb. 

Hittills har hans tid i den katalanska jätten delvis förstörts av skadebekymmer, vilket har lett till spekulationer om att han kan vara på väg bort. Nu kommer det uppgifter från Spanien att den franska huvudstadsklubben är redo att erbjuda Barcelona en enorm summa pengar för att locka över den talangfulle fransmannen.

Tabloiden Don Balon menar att Thomas Tuchel, som uppges bli Paris Saint Germain nästa tränare, vill knyta till sig Dembélé redan nu till sommaren. Tuchel som tränade Dembélé under hans tid i Dortmund sägs ha en väldigt stor förkärlek till fransmannen. Den flyfotade yttern har dock varit tydlig med att han inte har några planer på att lämna efter endast en säsong i klubben.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen