fbpx
Connect with us

Uppgifter: Real Madrid erbjuder stjärnduo för Salah

Publicerad

on

Real Madrid lyckades tillslut ta sig till en final i Champions League där man kommer ställas mot ett formstarkt Liverpool. Nu kommer det uppgifter från Spanien där det skrivs att Real Madrid är redo att lägga ett bud på Liverpools egyptiska anfallare Mohamed Salah.

Det är spanska Diario Gol som skriver att Real Madrid är angelägna om att värva Mohamed Salah, men att man inte är redo att betala de 200 miljoner euro som Liverpool uppges värdera honom till. Av den anledningen hoppas den spanska giganten kunna sänka prislappen genom att inkludera två spelare i sitt bud. Real Madrid sägs då vara redo att släppa både Gareth Bale och målvakten Keylor Navas till Anfield och Liverpool.

Bale skulle ersätta Salah rakt av medan Liverpool även ryktas vara ute efter en ny målvakt. The Guardian skrev dock i går att Liverpool inlett förhandlingar med Salah om ett nytt kontrakt – vilken medför att den spanska huvudstadsklubben måste agera snabbt.

Vad tycker ni om dessa uppgifter? Kommentera gärna din åsikt på vår Facebooksida.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen