fbpx
Connect with us

Uppgifter: Barcelona vinner kampen om mittbackstalangen

Publicerad

on

Barcelona rustar inför nästa säsong. Redan nu uppges klubben har gjort klart med en ny mittback till nästa säsong – Sevillas 22-årige Clement Lenglet. Det är spanska Mundo Deportivo som rapporterar att Barcelona nått en överenskommelse där prislappen landar på 350 miljoner kronor.

Den franska U21-stjärnan kom till Sevilla under januari 2017 från den franska klubben Nancy. Clement Lenglet har under den senaste tiden ryktas till både Manchester United och Liverpool, men nu ska alltså Barcelona ha rott affären i hamn och erbjudit honom ett femårskontrakt.

Så här berättade Lenglets agent tidigare om ryktena som placerat honom i några av Europas största klubbar.

“He likes the club and the city of Seville. If he decides to leave, it will be a difficult decision for him. I can’t say what clubs are interested, but there is interest in Spain and there have been questions from other countries, too.”

Fransmannen har under säsongen spelat hela 53 matcher och gjort fyra mål för Sevilla i alla turneringar. Vad tycker ni? Är det är en bra värvning för Barcelona? Kommentera gärna på vår Facebooksida.

 

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen