fbpx
Connect with us

Sergio Ramos: ”Det är som min första final”

Publicerad

on

Kaptenerna – Sergio Ramos och Marcelo – svarade på pressens frågor i en presskonferens.

Sergio Ramos & Marcelo

Real Madrids kapten – Sergio Ramos – fick frågan om vilken final som har varit hans favorit:

– “För mig är det min första final imorgon (lördag). Vi tycker inte om att titta bakåt. Det finns andra tillfällen för det, när man behöver dra slutsatser.”

Angående vad som är speciellt med stämningen i deras omklädningsrum:

– “Det viktigaste är hungern och ambitionen, bortsett från gruppen. Det finns ingen plats för ego eller utomsportsliga problem. Här har vi alltid haft ett klart mål och vi alla vet att vi är viktiga.”

Angående Jurgens Klopp påstående om att Real Madrid funkar som ett schweiziskt urverk:

– “Man hyllar alltid motståndarna. Det är en strategi. Enligt oss går Liverpool också som ett schweiziskt urverk. Vi måste vara på vår vakt i försvaret och lita på våra spelare i anfallet.”

Angående Mohamed Salah sa Sergio Ramos följande:

– “Det finns spelare som kommer och går. Det finns ingen som kan jämföras med Messi eller Cristiano, men Salah är en stor spelare. Han kommer vilja hävda sig. Jag önskar honom det bästa från och med imorgon (lördag).

På tal om Mohamed Salah fick Marcelo svara på hur man försvarar sig mot egyptiern:

– “Vi vet vad vi måste göra, jag vet hur jag måste spela för att hjälpa mitt lag. Liverpool är ett stort lag. Vi kan inte fokusera på 2-3 spelare, vi måste fokusera på kollektivet. Det kommer att bli väldigt svårt men det finns fler saker att tänka på än endast Salah.”

Marcelo pratade även om hur man kommer att ta sig an matchen:

– “Båda lagen är offensiva. Allt beror på hur matchen börjar. Vi vet vad vi måste göra och vi är redo. Men det är en final och allt kan hända. Det kommer att bli ett spektakel för alla fotbollsälskare.”

Marcelo berättade även vad som har ändrats i laget de senaste åren:

– “I ett lag förändras mycket med tiden. Vad som inte har förändrats är hungern. Vi fick lära oss klubbens historia, vilken är ambitionen att vinna.”

Inför denna spännande superfinal i Champions league har ni nu möjlighet att få vår nya exklusiva Real Madrid t-shirt från vår supportershop – värde 349kr.

För att ta del av det fantastiska erbjudandet om att få en Real Madrid t-shirt behöver ni endast följa dessa tre enkla steg nedan:

 

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

 

 • Mr Green15X gånger pengarna på en Liverpool vinst 

 • Unibet  14X pengarna på en Liverpool vinst. CASH utan omsättningskrav

 •  BETSER spela €20 eller mer på att det blir över 2,5 mål i finalen. Förlorar du bettet så får du €20 tillbaka i ett freebet utan omsättningskrav. NO BRAINER DEAL. 

 •  BETFAIR 10X pengarna på Real Madrid vinst och 15X pengarna på en Liverpool vinst. 

 •  Expekt sätt in 100kr och få hela 600kr att spela för. 

 •  Mobilebet sätt in 200kr och få 800kr att spela för

   

  Ta del av spelbolagens erbjudanden ovan, självklart ingår t-shirten ändå

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in SAMT lägga ett spel för minst 100kr hos någon av ovan nämnda spelbolag. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.


3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Real Madrid t-shirt från oss (värde 349kr).  Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.


 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m onsdag 2018-05-24 till matchstart.
  • För att kunna få flera olika tröjor måste du registrera dig via de flera olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa olika spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret flera gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj för att kunna få en gratis t-shirt värde 349kr.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Villkor och regler från spelbolagen gäller.
  • Leveransen på tröjorna kan vara upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen