fbpx
Connect with us

Zinedine Zidane: ”Det här känns helt normalt”

Publicerad

on

Zinedine Zidane höll en sista presskonferens inför finalen.

Zinedine Zidane:

Zinedine Zidane entrade salen för presskonferens för att svara på frågor. Bland annat ställdes frågan om vem han tänker bänka till finalen:

– “Nej, vi får inte tänka så. Som Isco sa: det är upp till mig att fatta det tuffa beslutet, och det stämmer. Alla spelare du har nämnt (Bale, Benzema och Isco) är mycket bra och några kommer att få sitta på bänken. Spelaren har all rätt att känna sig besviken men när matchen börjar är han med och stöttar laget. Vi är som en ananas (uttryck för: sammansvetsade), en grupp. Det är alltid någon som får sitta på bänken. Men han som hamnar på bänken har ändå något att bidra till laget med som är viktigt.”
– “Det är trist att behöva bänka någon. Det är det värsta med att vara tränare, dessutom i en final. En del spelare kommer inte ens få byta om till matchkläder och andra kommer inte att få spela. Men spelarna vet om det. Det är mitt ansvar.”

Zinedine Zidane uttryckte även finalens, och möjligheten att vinna tre raka Champions League-titlars personliga betydelse:

– “Det är fint. Jag lever för det, det är min passion. Jag har alltid tävlat, jag älskar att tävla. Bakom finns det en stor mängd jobb nedlagt. Inte bara från min sida, utan även spelarna. När du tycker om att tävla, att jobba hårt kan du komma så långt som vi har gjort genom att tillhöra den här klubben. Det här känns helt normalt för mig”.

Vidare fick han frågan huruvida han lider under finaler eller inte:

– “Inte idag. Vi känner oss som vi alltid gör inför en match. Jag är lycklig att få uppleva en till final. Det här tillfället, idag och imorgon, kommer vi aldrig att återuppleva. Vi kommer att uppleva många saker, men aldrig mer detta tillfället. Vi måste se till att njuta. Om jag har press på mig imorgon spelar det ingen roll. Sånt är livet. Det är mänskligt, vi är byggda på rena känslor och om jag har lite press på mig är det bara bättre, finare.”

På tal om press fick han frågan om hur han ser på favoritskapet:

– “Vi är inte favoriter. Ni kan spekulera hur mycket ni vill men vi vet att det inte stämmer. Det är ännu en final och vi har lika stora chanser som motståndarna. Varken vi eller Liverpool är favoriter, det är 50-50. Vi måste göra en bra match för att vinna. Oroa er inte för spelarna i omklädningsrummet, vi går inte runt och känner oss som favoriter.”

Steve McMannaman hävdade att om Guardiola hade vunnit tre Champions i följd, hade han höjts till skyarna av folk. Med detta i åtanke fick Zinedine Zidane frågan om ifall han känner sig undervärderad:

– “Kanske det, varför inte? Sånt är livet. Det viktiga för mig är att göra allt bra och ge allt. Sedan får vi ta hand om konsekvenserna, som inte är så viktiga. Så här brukar jag alltid säga till spelarna: ge allt, om ni ger allt, spelar resten ingen roll.”
Även Zinedine Zidane blev ombedd att jämföra sig själv med Jurgen Klopp:
“Som spelare? Hmm, då var jag nog lite bättre, men han var också bra. Som tränare har jag stor respekt för herren med all sin erfarenhet. Det han har gjort i fotbollen är fenomenalt. Sen kan jag inte komma på någon likhet vi har, varje tränare är olika. Men jag respekterar honom.”

Avslutningsvis blev Zinedine Zidane frågad om Cristiano Ronaldo är 150% redo:

– “Han ser bra ut. Om han är 140% gör det inget (skratt). Idag hade vi vår sista träning. Ni bör veta en sak: han lever för den här typen av matcher.”

Inför denna spännande superfinal i Champions league har ni nu möjlighet att få vår nya exklusiva Real Madrid t-shirt från vår supportershop – värde 349kr.

För att ta del av det fantastiska erbjudandet om att få en Real Madrid t-shirt behöver ni endast följa dessa tre enkla steg nedan:

 

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

 

 • Mr Green15X gånger pengarna på en Liverpool vinst 

 • Unibet  14X pengarna på en Liverpool vinst. CASH utan omsättningskrav

 •  BETSER spela €20 eller mer på att det blir över 2,5 mål i finalen. Förlorar du bettet så får du €20 tillbaka i ett freebet utan omsättningskrav. NO BRAINER DEAL. 

 •  BETFAIR 10X pengarna på Real Madrid vinst och 15X pengarna på en Liverpool vinst. 

 •  Expekt sätt in 100kr och få hela 600kr att spela för. 

 •  Mobilebet sätt in 200kr och få 800kr att spela för

   

  Ta del av spelbolagens erbjudanden ovan, självklart ingår t-shirten ändå

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in SAMT lägga ett spel för minst 100kr hos någon av ovan nämnda spelbolag. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.


3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Real Madrid t-shirt från oss (värde 349kr).  Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.


 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m onsdag 2018-05-24 till matchstart.
  • För att kunna få flera olika tröjor måste du registrera dig via de flera olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa olika spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret flera gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj för att kunna få en gratis t-shirt värde 349kr.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Villkor och regler från spelbolagen gäller.
  • Leveransen på tröjorna kan vara upp till 14 dagar.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen