fbpx
Connect with us

Silly Season: Marcelo följer med Cristiano Ronaldo?

Publicerad

on

Efter Cristiano Ronaldos stora övergång från Real Madrid till Juventus har alltfler rykten kring att Real Madrids brasilianska vänsterback Marcelo ska gå i samma spår som sin före detta lagkamrat.

Cristiano Ronaldo vill ta med sin vän på sitt nya äventyr

Knappt 24 timmar efter Cristiano Ronaldos omtalade övergång till de italienska mästarna Juventus gjordes officiell började uppgiften sprida sig att den portugisiska stjärnan ska ha bett Juventus ledning om att också värva hans vän Marcelo från Real Madrid.

@marcelotwelve 😭 @cristiano . #WLTG #marcelo #cr7

A post shared by #WeLoveThisGame/Sportpanelen (@welovethisgametv) on

Cristiano Ronaldo och Marcelo delade omklädningsrum i Real Madrid under hela nio säsonger innan den förstnämnde kände att det var dags att styra karriären i en ny riktning. Under deras nio säsonger tillsammans sågs dem ofta trivas i varandras sällskap och deras starka vänskapsband speglade ofta av sig på fotbollsplanen.

Marcelos avskedsord

Marcelo valde att tacka för deras tid tillsammans och tog farväl av sin goda vän genom att posta ett känslomässigt inlägg på Instagram. Den långa texten från Marcelo till sin intima vän lämnade inte många ögon torra, men chocken kom mot slutet av inlägget. Marcelo avslutade den sentimentala texten med att skriva ”Ja, ja, vi kommer att vara tillsammans igen”, följt av en emoji som går att tolka som att någonting skulle kunna vara i görningen bakom kulisserna.

Quem diria hein Cris!!! É mano chegou a hora de dizer até logo… Te juro q nao imaginava que esse dia chegaria! Mas nada nessa vida é pra sempre, espero q vc seja muito feliz na sua nova caminhada. Foram quase 10 anos do teu lado, 10 anos de alegria, bom futebol, vitorias, derrotas e momentos maravilhosos! Aprendi muito com vc, sua dedicação é a coisa mais bizarra q eu vi em um atleta. Tudo de bom pra vc e sua linda familia! Vou sentir saudades das nossas resenhas antes dos jogos quando vc acertava o resultados e antes das finais nos tranquilizava com tua experiência e o carinho com os mais jovens! Tenho orgulho de ter jogado contigo nao por que VOCE SEJA O MAIOR JOGADOR DA P#RR% TODA e sim pela pessoa q você é!!! quando eu parar de jogar vou sentar no bar tomar uma cerveja e vou contar vaaarias historias e mostrar todas as nossas fotos 😂 Ja ja tamo junto de novo 😉❤ #M12 🙌🏾

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Till råga på allt kunde man se att Marcelo började följa Juventus officiella instagram-konto och gillade två av deras bilder. Under de senaste åren har spelarna ofta använt sig av sociala medier för att skicka ut sublima ledtrådar om vad som är på gång bakom kulisserna.

Marcelos kontrakt med Real Madrid

Det spanska laget rapporteras inte överväga en eventuell försäljning av sin andre lagkapten Marcelo. Vänsterbacken har ett kontrakt till 2022 med en utköpesklausul på €180 miljoner, som klubbledningen inte lär rucka på i detta fallet.

Händelserikt transferfönster

Trots att Silly Season knappt har hunnit börja på allvar för de största klubbarna – vars spelare har varit fullt upptagna med att spela VM – har stora förändringar skett i Real Madrid inför den kommande säsongen. Enbart ett par dagar efter att klubblagssäsongen avslutades tog den legendariske tränaren Zinedine Zidane farväl, 40 dagar senare var det dags för Cristiano Ronaldo att packa sina väskor, får vi se ännu en pelare i klubben fara iväg innan sommaren är slut?

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen