fbpx
Connect with us

Florentino Perez: ”Kommer förstärka med nya fantastiska spelare”

Publicerad

on

Både Zinedine Zidane och Cristiano Ronaldo lämnat klubben. Nu lovar presidenten Florentino Perez att klubben kommer förstärka på flera positioner. 
– Vi är Real Madrid och vi vill alltid ha mer, säger Perez.

Direkt efter Portugals uttåg ur VM-turneringen meddelade Cristiano Ronaldo att han lämnar Madrid för spel i Turin och Juventus till kommande säsong. Efter miljardförsäljningen av världens bästa fotbollsspelare de senaste två åren, lovar klubbens president alla fans att värvningar är på gång.

”Det var många som sa att det är omöjligt att vinna Champions League tre år i rad. Men det här är Santiago Bernabeu. Vi är Real Madrid.” sa Perez under en presskonferens under gårdagen.

Uppgifter till RMC Sport meddelade tidigare under veckan att Belgiens stjärnmålvakt Thibaut Courtois är klar för Madrid-klubben. Även landsmannen Eden Hazard ryktas vara väldigt nära en övergång till de regerande Champions League-mästarna.

”Vi är väldigt medvetna om alla förväntningar det här laget har på sig varje år. Vi vill alltid ha mer. Vi är ett vinnande lag med fantastiska spelare. Vi har en fantastisk trupp och kommer att förstärka med ytterligare nya helt otroliga spelare” meddelade presidenten under presskonferensen.

Vilka spelare vill ni se att klubben värvar inför säsongen? Kommentera gärna dessa på vår Facebooksida.

Se även till att köpa hyllningströjan till Cristiano Ronaldo för endast 199 kronor, exklusivt för Sportpanelen. 

Köp hyllningströjan här:

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen