fbpx
Connect with us

Uppgifter: Real Madrid överens med Thibaut Courtois

Publicerad

on

En av världens bästa målvakter ser ut att hamna i Real Madrid. Efter en riktigt bra VM-turnering talar mycket för att Thibaut Courtois lämnar Chelsea för spel i Real Madrid kommande säsong, det uppger RMC Sport

Det har tidigare rapporterats om en övergång från Chelsea till Real Madrid. Nu har dock Real Madrid och Chelsea nått en överenskommelse för målvakten, omkring 350 miljoner kronor uppges prislappen bli och affären blir officiell inom de kommande dagarna. Det skulle även innebära att den belgiska målvakten har representerat två av stadens klubbar, då han i början av 2010 och framåt spelade drygt 100 matcher för rivalen Atletico Madrid.

Courtois, som spelade Belgiens alla sju matcher under VM, var en av de mest bidragande spelarna i Belgien som var med tog VM-brons för en vecka sedan och röstades fram till turneringens bästa målvakt.

Vad tycker ni? Är detta en riktigt klipp med tanke på övergångssumman för Real Madrid? Kommentera gärna på vår Facebook sida.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen