fbpx
Connect with us

Thibaut Courtois: Mitt hjärta tillhör Madrid

Publicerad

on

Chelseas målvakt Thibaut Courtois har inte direkt hymlat den senaste tiden angående hans framtid i Londonklubben. Belgaren som tidigare bott tre år i Madrid, under sin lånesejour i Atletico Madrid, har fortfarande kvar sina barn i staden tillsammans med sin ex-flickvän.

Målvaktens kontraktssituation med Chelsea har ännu inte löst sig och avtalet löper ut under nästa säsong. Till den belgiska tidningen Sport meddelade 25-åringen att det skulle vara oerhört svårt att tacka nej till ett kontraktsförslag från Real Madrid.

Om Real Madrid är intresserade, så skulle det verkligen påverka min personliga situation. Familjen är viktigast och ovärderlig.

Enligt tidningen ska Chelsea försöka att lägga fram ett nytt kontraktsförslag till Courtois under nästa månad och huvudpersonen själv säger att inget konkret finns uppe på bordet ännu. En sak är dock säkert – att hjärtat tillhör Madrid.

När jag väl har chansen försöker jag alltid att åka till Madrid. Det är förståeligt. Det är inte alltid enkelt, tyvärr. Mitt hjärta tillhör Madrid. Vill de ha mig får de kontakta Chelsea. Vi får se. En sak är dock helt klar och det är att jag under min karriär kommer att återvända till Madrid någongång”

För Real Madrid, som även varit på jakt efter Manchester Uniteds David de Gea, kanske det är dags att lägga in stöten redan nu för att lösa en övergång med en av världens bästa målvakter.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen