fbpx
Connect with us

Arturo Vidal ryktas vara klar för FC Barcelona

Publicerad

on

Den katalanska storklubben FC Barcelona har inte legat på latsidan under sommarens transferfönster. Klubben som har tagit in spelare som Arthur Melo, Malcom och Clément Lenglet, ska enligt den spanska tidningen Sport nu fått över den chilenska landslagsspelaren Arturo Vidal. Sport skriver att spelaren och klubben verbalt kommit överens om en deal, och att det inte är långt ifrån att kontraktet signeras av båda parter. Barcelona ska betala Vidals nuvarande klubb Bayern Munchen 30 miljoner euro för mittfältaren.

Den 31-årige Vidal har de senaste tre åren för det tyska storklubben där han lyckats göra 17 mål. Vidal ryktades vara på väg till Serie A och Inter, men det verkar som att Barcelona återigen lyckats ”stjäla” ännu en spelare från ett italienskt lag.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen