fbpx
Connect with us

Luka Modric vill lämna Real Madrid

Publicerad

on

Tidigare denna vecka rapporterade den italienska fotbollsjournalisten Fabrizio Romano att Serie A laget Inter var intresserade av att få över den kroatiske mittfältsstjärnan Luka Modric. Nu skriver den italienska sporttidningen Gazzetta dello Sport att Modric själv meddelat Reals ledning att han vill flytta till Milano och ansluta sig till Inter. Detta ska Real ha accepterat och gett Modric grönt ljus för en flytt skriver Gazzettan.

Den 32-årige kroaten har haft en supersäsong i både klubblaget och i landslaget, där han vann Champions League med Real Madrid för tredje året i rad och tog silver med Kroatien under årets fotbolls VM. Sedan flytten 2012 från Tottenham till den spanska huvudstaden har Modric varit en av Reals viktigaste spelare. Hans kontrakt med Real löper till 2020 och hans lön ligger på 10 miljoner euro per säsong, något som Inter måste kunna erbjuda den lille kroatiske magikern.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen