fbpx
Connect with us

Liverpool FC firar stora framgångar online

Publicerad

on

Liverpool FC:s stora framgångar under den förra säsongen har reflekterats i den massiva ökningen av interaktionen med klubbens alla fans världen över vilket gett klubben deras största onlinepublik någonsin.

Under den första halvan av 2018 så var Liverpool den mest populära engelska fotbollsklubben på Youtube, med exklusivt och underhållande innehåll som attraherade mer än 52,9 miljoner visningar.

I mars deltog anfallsstjärnan Mohamed Salah i ett omtyckt tilltag att överraska unga Liverpool-fans. Videon har blivit en av de mest sedda någonsin på LFC:s Faceebook-sida och Youtube-kanal med mer än 10 miljoner visningar under endast 3 månader. Ni kan se detta nedan:

Andra populära LFC-videos den senaste säsongen har inkluderat skolbarn som fått träffa A-lagsstjärnor, bl.a. Alex Oxlade-Chamberlain and Roberto Firmino.

En kombination av liknande varmhjärtade videos med unga fans, videoklipp som visar vad som händer bakom scenerna, vloggar och humoristiska inslag med spelarna har gjort att klubbens Youtube-kanal fått 1 miljon följare, vilket gör den till en av de största inom världsfotbollen.

Klubbens Instagram-konto är även den en av de snabbast växande inom Premier League och har nyligen haft sin största tillökning sett till de senaste 3 åren.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen