fbpx
Connect with us

Inter vill få över Real-stjärnan Luka Modric

Publicerad

on

luka modric i kroatiens landslag

Den kroatiske mittfältaren Luka Modric har haft en strålande säsong såväl i klubblaget Real Madrid som i landslaget. Mittfältsgenerallen vann Champions League med Real för tredje året i rad, samtidigt som han lyckades ta ”lilla” Kroatien hela vägen till VM-final. Trots förlusten i finalen, valdes Modric till VM:s bästa spelare. Nu kommer det rykten om att det italienska laget Inter ska som främsta mål att få över Modric till laget.

Det är ”Sky Sports”- journalisten Fabrizio Romano som i en Tweet skriver att Inters sportchef Piero Ausilio jobbar med att få över mittfältsstjärnan till Milano.

Modric som spelat i det spanska superlaget sedan 2012 har inte omgärdats av transferrykten tidigare, och har själv aldrig uttryckt att han skulle vilja flytta från den spanska huvudstaden. Tidigare denna sommar blev Real av med sin största stjärna, Cristiano Ronaldo, som gick över till de regerande ”Serie A”-mästarna Juventus för hiskliga 1 miljard kronor. Frågan är om CL-kungarna har råd att tappa ännu en av deras stora stjärnor inför den kommande säsongen.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen