fbpx
Connect with us

FC Barcelona

La Liga: Inför dagens match mot Getafe

Publicerad

on

Barcelona tar emot Getafe i en match som på pappret kan se enkel ut, men avstängningar, skador och ett tufft spelschema kan ställa till det. Lägg även till att det endast var 72-timmar sedan i mötte Valencia i semifinalen av Copa del Rey.

Framför allt är det i backlinjen problemen finns, där Vermaelen och Piqué dras med skador medan Umtiti är avstängd. Detta bör dock innebära att Yerry Mina, som är den enda mittbacken kvar i truppen, förväntas få en startplats i eftermiddagens drabbning.

Vad gäller motståndet så ligger Getafe på elfte plats i tabellen och kommer till Camp Nou efter att ha spelat tre raka oavgjorda matcher mot relativt starkt motstånd. Getafe ligger för närvarande på en elfte plats i La Liga, dock endast fyra poäng från en Europaplats.

FÅ 100% I BONUS – UPP TILL 1000 KRONOR

Här är truppen som är uttagen till matchen:

1. Ter Stegen
2. N. Semedo
3. Piqué
4. I. Rakitic
5. Sergio
8. A. Iniesta
9. Suárez
10. Messi
11. O. Dembélé
13. Cillessen
14. Coutinho
15. Paulinho
17. Paco Alcácer
18. Jordi Alba
19. Digne
20. S. Roberto
22. Aleix Vidal
24. Yerry Mina

De båda lagens senaste form:
Barça — V V V O V
Getafe — F V O O O

Öppna ett konto hos Betfair med koden ZSKACJ – Så får du 100% i insättningsbonus direkt!

Till Betfair

Matchinformation:
Vad: Barcelona – Getafe, La Liga.
Var: Camp Nou.
Avspark: 16.15.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.

Managed By Sportpanelen