fbpx
Connect with us

Premier League: Allt inför kvällens heta match mot Southampton

Publicerad

on

Återigen en söndagsmatch och denna gång vänder vi blickarna mot Saint Mary’s Stadium och Southampton. Efter att ha blivit bortdömda senast på Anfield mot Tottenham, fick laget endast en pinne med sig i bagaget – och nu måste Jürgen Klopps mannar hitta rätt riktning direkt.

Southampton var inne i en av de mest negativa trenderna i årets upplaga av Premier League. Innan bortavinsten mot West Bromwich förra helgen, hade laget tolv raka utan seger på bortaplan. Ett uppseendeväckande dåligt facit.

Leo Vegas Sport ger dig 100% i instättningsbonus här:

Klopp har mött Southampton under åtta matcher i sin karriär som Liverpooltränare – 2 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster har det blivit. Ett relativt dåligt resultat över åtta matcher, framförallt med tanke på att halva startelvan är direkt hämtad från just Southampton.

Eller vad säger ni om att spelare som Virgil van DijkAdam LallanaDejan LovrenNathaniel ClyneSadio Mane och Rickie Lambert lämnat ”The Saints” för spel i Liverpool under de senaste åren?

Det här hade Klopp att säga om sina motståndare inför eftermiddagens drabbning:

”Det blir ingen vänskapsmatch. De slåss för allt, vi slåss för allt. De vill visa upp sina kvaliteter, men vi har också våra mål. Deras resultat under 2018 är mer än okej. De är ett bra och spelande lag och för att vara ärlig kan jag inte förstå att de befinner sig i den position av tabellen som de gör”.

Ta del av 100% i bonus upp till 1000 kronor hos Leo Vegas:

Matchinformation:
Vad: Southampton – Liverpool, Premier League.
Var: Saint Marys Stadium.
Avspark: 17.30.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.
Domare: Martin Atkinson.

Här kan du ta del av hela presskonferensen innan matchen mot Soton:

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen