fbpx
Connect with us

FC Barcelona

Nytt klubbrekord för Barcelona – Valverde lika bra som Guardiola

Publicerad

on

I dag vann Barcelona borta mot Eibar med 0-2, efter mål av Suarez och Jordi Alba. Tre nya poäng inkasserades och katalanerna rycker i ligatoppen. Dagens seger innebär även ett nytt klubbrekord för Barcelona – 31 raka ligamatcher utan förlust i rad.

26 segrar och fem oavgjorda under Ernesto Valverde och Luis Enriques ledning, betyder att man tangerar det tidigare rekordet som sattes under Guardiolas tid från i april 2011. Barcelona leder nu även ligan med tio poäng före Atletico Madrid, som dock har en match mindre spelad.

Matchfakta Eibar – Barcelona:
Målskyttar: Luis Suarez, 16′ – Jordi Alba, 88′
Hörnor: 6-0
Bollinnehav: 47% – 53%
Skott: 13-10
Gula kort: Pape Diop, Fabian Orellana, Andres Iniesta
Röda kort: Fabian Orellana

Managed By Sportpanelen