fbpx
Connect with us

FC Barcelona

Förbundskaptenen: ”Messi borde inte få spela fotboll – innan han bevisat att han är människa”

Publicerad

on

Leo Messi besviken

Irans förbundskapten Carlos Queiroz skräder inte orden när han pratar om Barcelonas Lionel Messi. Den portugisiske förbundskaptenen, som mötte Argentina med sitt nuvarande lag Iran år 2014, menar att Leo Messi är från en helt annan planet.

Matchen mellan Argentina och Iran i gruppspelet av VM 2014 var länge mållöst, men i matchens slutskede glimrade en viss argentinare till och drog dit segermålet som betydde 1-0. Avtrycket från den matchen har etsat sig fast i Carlos Queiroz minne.

”Jag har alltid sagt att Messi är en extraordinär spelare. Han är från en annan planet. Om han var mänsklig skulle han inte ha haft magiska ögonblick som i den matchen”, säger Queiroz till Fifa:s hemsida

Queiroz, som tidigare varit assisterande- och huvudtränare i lag som Manchester United, Real Madrid, Portugal och nu Iran, menar att han inte kunde lämna förlustmatchen mot Argentina i VM med en negativ känsla – utan att det är sådana tillfällen som fotbollen visar upp sig från sin bästa sida.

”Jag brukar inte gilla att förlora, men jag kunde inte lämna den matchen med en negativ känsla. När sådana saker händer vet du att fotbollen lever och varför det är en av världens bästa sporter att titta på. Och det blir ännu mer speciellt när det kommer från sen spelare som inte borde vara tillåten att spela av Fifa innan han kan bevisa att han faktiskt är människa!”

Tillsammans med Barcelonas officiella samarbetspartner Betfair, har vi på Sportpanelen den fantastiska möjligheten att erbjuda er, alla våra läsare, hela 6 gånger pengarna på en seger för serieledarna Barcelona. Ett sanslöst bra spelvärde om du frågar oss! Det enda du behöver göra är att ta del av kampanjen nedanför:

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Las Palmas – Barcelona, La Liga.
Var: Estadio de Gran Canaria.
När: 1 mars klockan 21.00.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: A. Mateu (SPA)

Regler och villkor

  • Du måste vara ny kund hos Betfair
  • Ditt spel måste placeras innan matchstart
  • Singelspel gäller, inte kombo eller multispel
  • Betfairs generella regler och villkor gäller, läs dessa!

Managed By Sportpanelen