fbpx
Connect with us

Spelarbetyg på Barcelona-spelarna efter oavgjorda resultatet – en spelare får underkänt

Publicerad

on

Barcelona FC hade ingen bra kväll på Kanarieöarna under torsdagens La Liga match mot bottenlaget Las Palmas. Det blev bara oavgjord efter ett fins frisparksmål av Lionel Messi och en absurd straff av hemmalaget. Här är våra spelarbetyg från matchen, betyg 1-10.

 • Ter Stegen 6 – hade det relativt lugnt i målet då han inte riktigt testades utav skotten som kom utan de gick över. Gick åt rätt håll på straffen men den var för hög. Godkänd.
 • Digne 3 – Digne som inte alls är med i matchen, lyckas inte göra mycket rätt och löpningar som tas är dåligt tajmade. Man märker att han inte är synkad med laget.
 • Umtiti 6 – Gör en godkänd insats i försvaret som vanligt är vår klippa där bak. Hade några tillfällen då vi släppte spelare lite enkelt men i övrigt såg det bra ut.
 • Vermaelen 6 – Kul och se han tillbaks på planen där han fortsätter visa gott självförtroende. Bra passningsfot och spelförståelse.
 • Sergi Roberto 6 – Sergi är tillbaks på högerpositionen efter Semedos skada där han gör det bra. Hade inte så mycket och göra defensivt. Offensivt så behöver han våga lite mer, blev väldigt farligt oftast när han drev in med bollen i mitten. Godkänd.
 • Busquets 7 – Vår egna stjärna till playmaker var stabil som alltid. Hittar väldigt ofta med genomskärande passningar till Messi på offensiv planhalva där han visar vilken magisk vision han har.
 • Paulinho 5 – Paulinho som tog tid på sig att komma in i matchen och som aldrig lyckas hitta rätt blev sen utbytt senare i matchen. Lyckades ta några farliga löpningar som ledde till farliga situationer i första halvlek men i övrigt väldigt medioker.
 • Vidal 5 – Spelade idag som högermittfält och löper rätt bra. Tappar dock för mycket boll på offensiv planhalva och gör många felpass. Når inte riktigt upp till den nivån som behövs.
 • Iniesta 6 – Iniesta som har sån otroligt första touch och bollteknik visade upp det idag i början av matchen när han i trånga situationer tar sig ut ur dom. Blir allt tröttare mot slutet av halvleken och i andra halvleken men fortfarande en klasspelare.
 • Messi 8 – Messi, Messi, Messi! Finns det ord för en kille som honom. Även fast det inte blev vinst så var han lika bra som vanligt. En spelare som inte vet vad filma är som hela tiden spelar fotboll och som är helt MAGISK med bollen på fötterna. Barcelonas utan tvekan bästa spelare. Vilket mål han drar till med. Det är som dom säger, det sitter en extra hjärna i hans vänster fot.
 • Suarez 6 – Sprang väldigt bra när läget gavs men kom inte riktigt fram hela vägen. Jobbigt plan och spela på och snabbheten börjar sina lite. Hade ett läge i början på matchen när han fick en passning av Messi och sköt. Kanske borde han ha passat tillbaka. Godkänd insats dock.

Avbytare:

 • Coutinho 7 – Byts in i andra halvlek med ungefär 30 minuter kvar och visar direkt att han vill avgöra matchen. Otrolig teknik och man såg att han ladda skott några gånger men Las Palmas var pålästa och täckte upp. Bra inhopp
 • Rakitic 6 – Ersatte Paulinho i mitte på andra och gjorde det bra. Rakitic som verkar vara i en bra form visar att han vågar på allt fler avgörande passningar och det med all rätt. Han har en grym högerfot.
 • Dembele 6 – Supertalangen som haft en tuff säsong hittills med skador byts in i slutet för att skapa någon förändring. Hade svårt med ytor men löste det på ett bra sätt. Halkar fortfarande lite för mycket och tappar balansen.

Efter 25 spelade matcher är Barcelona fortfarande obesegrade och leder ligan med endast 5 poäng före tvåan Atletico Madrid. På söndag möts de två lagen på Camp Nou

Vad tycker ni om matchen och vilka spelarbetyg hade ni satt? Kommentera gärna nedan eller på vår Facebooksida.
/Redaktionen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen