fbpx
Connect with us

Segertåget bara fortsätter – få 6 gånger pengarna på ytterligare en vinst mot Newcastle

Publicerad

on

Liverpool ser ut att hittat en makalöst fin form så här i slutskedet av säsongen. På lördag väntar ett svajigt Newcastle hemma på Anfield – och nu erbjuder Betfair hela 6 gånger pengarna på en Reds vinst. 

Senast städade man av West Ham med hela 4-1 i ligan och laget har på allvar tagit upp kampen om andraplatsen, tillsammans med ärkerivalen Manchester United. Bara två poäng skiljer lagen åt – där Liverpool inte direkt behöver vila några spelare inför sitt returmöte mot Porto i Champions League (0-5 i första matchen).

Man tar emot ett svagt Newcastle på hemmaplan, som bara har en seger på sina sju (!) senaste matcher. Tillsammans med Betfair har vi alltså lyckats skrapa fram ett riktigt fint erbjudande till alla våra Liverpool-fans i vårt avlånga land, som ger höga 6 gånger pengarna på en ny seger för Liverpool.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Liverpool – Newcastle, Premier League.
Var: Anfield.
När: 3 mars klockan 18.30.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: G. Scott (ENG)

Regler och villkor:

  • Endast nya kunder kan ta del av kampanjen
  • Insatsen från gratisspel betalas inte tillbaka efter att spelet rättats, endast vinsten.
  • Betfairs generella villkor och regler gäller, läs dessa via denna länk.

 

 

Managed By Sportpanelen