fbpx
Connect with us

FC Barcelona

Uppgifter: Verratti drömmer om en flytt till Barcelona i sommar

Publicerad

on

Den överlägsna ligaledaren Barcelona vill förstärka sitt mittfält inför nästkommande säsong. Planen är att få in Paris Saint-Germains Marco Verratti – som själv drömmer om att få spela för Blaugrana. Det är den franska tidningen L’Equipe som nu kommer med uppgifterna. 

Den italienska mittfältsstjärnan har sedan flytten från Pescara till Paris, etablerat sig som en av världens främsta och mest spännande på sin position. Flera storklubbar har varit i kontakt med 25-åringen och enligt hans agent Mino Raiola har en kontakt mellan PSG och Barcelona upprättats och förhandlingar inletts, skriver L’Equipe.

Det är dock inte bara Barcelona som haft ögonen på Marco Verratti under den senaste tiden. Klubben kan få hård konkurrens i form av Manchester United vid en affär. Uppgifter till The Indipendent berättar att Mino Raiola även kan tänka sig att ta sin klient Paul Pogba till Paris och i utbyte får Manchester United tillgång till Marco Verattis tjänster.

Den här säsongen har mittfältaren spelat 36 matcher för den franska huvudstadsklubben och stått för två mål och sju assist. Vad tror ni? Skulle Marco Verratti vara ett perfekt tillskott till Barcelonas mittfält?

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Managed By Sportpanelen