fbpx
Connect with us

Fotboll

Uppgifter: Han ska ersätta Keylor Navas i Real Madrid

Publicerad

on

Det har ryktas om både David De Gea och Thibaut Courtois till Real Madrid den senaste tiden. Nu verkar det dock som att dessa två inte ligger högst upp på önskelistan vad gäller målvaktspositionen i Madrid, utan nu väljer klubben att sikta in sig på Romas succémålvakt Alisson.

Mycket tyder på att brassen Alisson kommer att göra sin sista säsong i Serie A och Roma. Det är tidningen OK Diario som nu kommer med uppgifterna om att en övergång till Real Madrid redan ska vara klar till sommaren. Tidningen rapporterar även att Liverpool har dragit sig ur förhandlingarna och att det nu endast återstår en underskrift från 25-åringen för att ro hem övergången för Real Madrid.

Huvudpersonen själv har även meddelat att en flytt till den spanska huvudstaden är väldigt intressant och känner sig väldigt smickrad över intresset som finns kring honom.

”Dessa rykten gör ens ego större, det är inget jag kan förneka. Det är alltid kul att höra när andra klubbar är intresserade av en och jag är väldigt glad över det. Det betyder att jag gör det bra och att det finns folk som uppmärksammar det.” säger målvakten till Globoesporte.

Han berättar att fokus fortfarande ligger på att spela för Roma säsongen ut, men att det självklart är oerhört speciellt när Real Madrid är intresserade av ens tjänster.

”Jag har fullt fokus på Roma men det är speciellt när man kopplas ihop med Real Madrid. Det är ingenting som påverkar min position och mitt jobb i Roma för tillfället, men jag är glad och nöjd över att höra intresset såklart.” säger den 25-åriga brassen till tidningen

Alisson har varit den självklara stjärnan i årets upplaga av Roma, som nu möter Barcelona i kvartsfinalen av Champions League. Den första matchen kommer att spelas Camp Nou den 4 april med returmöte på Stadio Olimpico veckan efter. Vad tycker ni? Är det en bra lösning på målvaktsfrågan i Real Madrid?

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Managed By Sportpanelen