fbpx
Connect with us

Uppgifter: Emil Forsberg i bråk med tränaren – vill lämna klubben

Publicerad

on

Emil Forsberg har dragits med en svår magskada under stora delar av säsongen. Nu är han äntligen tillbaka på planen – men skakas nu av ett internt bråk med tränaren som nu gör att han vill lämna klubben, rapporterar Calciomercato. Nu vill storklubbar som Juventus, Bayern München och Arsenal värva svensken.

Förra säsongen var Emil Forsbergs bästa under sin karriär, när han bland annat stod för flest assist av alla spelare i de europeiska toppligorna. Den här säsongen har svensken fått mer eller mindre förstörd, när han dragits med skador och nu har även ett infekterat bråk med tränaren Ralph Hasenhüttl uppdagats.

Emil Forsberg fick inte starta i stormatchen mot Bayern München i helgen och mot Dortmund häromveckan blev han utbytt efter bara 60 minuters spel – och gick raka vägen ut i omklädningsrummet. Bråket med tränaren ska nu gått så pass långt att svensken vill lämna klubben redan innan sommarens VM-slutspel i Ryssland. Den italienska silly season-sidan meddelar även att det är oerhört många storklubbar som är intresserade av 26-åringens tjänster. Klubbar som Bayern München, Arsenal och Juventus ska se en ljus framtid för mittfältaren.

Vad tror ni? Får vi se Emil Forsberg i en europeisk storklubb innan sommaren? Kommentera gärna på vår Facebooksida.

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Skapa ett konto på Bet365 genom denna länk eller knappen nedan.
  • Sätt in valfritt belopp.
  • Ta del av din bonus upp till 1000 kronor

Till kampanjen

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen