fbpx
Connect with us

Fotboll

Raphael Varane: ”Det går inte att kritisera Cristiano Ronaldo”

Publicerad

on

Real Madrids mittbacksstjärna Raphael Varane berättar att han inte kan förstå kritiken som hela tiden höjs mot Cristiano Ronaldo. 24-åringen menar att allt som portugisen har hittills gjort under sin karriär bör tala för sig själv och att det inte finns någonting som talar för att han är slut som artist.

Cristiano Ronaldo har stått för ett enastående 2018. Efter en lite trögstartad höst har han verkligen visat sin klass och gjort totalt 18 ligamål under bara det här året – lägg därtill prestationerna i Champions League. I en intervju med radiostationen El Larguero ber Raphael Varane alla som tvivlar på Ronaldo att lugna ner sig.

”Det är intressant att folk tror att Ronaldo är slut. Många av mina vänner frågar om han är på väg nedåt i karriären och då säger jag bara att dom måste lugna ner sig lite” berättar Varane till radiostationen.

Ronaldo, som igår blev historisk i La Liga-mötet med Girona när han gjorde sitt 50:e hattrick i karriären, leder även skytteligan i Champions League och är turneringens främste målskytt genom tiderna. Det borde vara nog för att tysta kritikerna anser Varane.

”Jag förstår inte hur folk kan kritisera någon som Ronaldo. Jag förstår det bara inte. Med allting som han har gjort och som han fortsätter att göra, det går inte att kritisera honom.”

Härnäst för Real Madrid väntar ett möte med Las Palmas i La Liga innan det är dags för kvartsfinal mot Juventus i Champions League den 3 april.

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Managed By Sportpanelen