fbpx
Connect with us

Fotboll

Cristiano Ronaldo: ”Ingen kommer någonsin att kunna jämföras med mig”

Publicerad

on

I går visade Cristiano Ronaldo på nytt sin hysteriska målform. Fyra nya mål när Real Madrid besegrade Girona på hemmaplan. Matchen innebar även att Ronaldo blev historisk – totalt 50 stycken hattrick har portugisen gjort under sin karriär. 

Efter en lite trögstartad höst har Cristiano Ronaldo verkligen visat sin klass under 2018 och har nu gjort 18 ligamål under bara det här året. I en reklamfilm med klädjätten Nike har han nu även berättat som sina drömmar som växte fram under tiden i Manchester United.

”I början drömde jag om att bli världens bäste fotbollsspelare. Mina vänner tittade på mig och sa: Vad pratar du om? Jag spelade bara för skojs skull, men jag tror att drömmarna om att bli världens bäste, växte fram i Manchester United. Det var då jag började tro”, säger Ronaldo i en reklamfilm för Nike.

33-åringen har hunnit med att vinna Ballon d’Or hela fem gånger – lika många som kollegan och rivalen Lionel Messi. Nu berättar stjärnan att det inte kommer att gå att jämföra honom med någon annan spelare framöver.

”Jag ser inte många med min talang, min hängivenhet, min arbetskapacitet och min fotbollsmoral. Ingen kommer att jämföras med mig, ingen kommer att kunna jämföras med Cristiano Ronaldo. Du kommer vara dig själv och jag kommer vara mig själv.” beskriver Ronaldo för Nike.

För tillfället ligger Real Madrid trea i La Liga – 15 poäng bakom ligaledarna Barcelona. Framöver väntar ett dubbelmöte med Juventus i kvartsfinalen av Champions League och det första mötet spelas 3 april.

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Managed By Sportpanelen