fbpx
Connect with us

Uppgifter: Liverpool har hittat Emre Cans ersättare hos ligakonkurrenten

Publicerad

on

I helgen körde Liverpool över Watford i Premier League när laget vann med 5-0. En viss Mohamed Salah var i strålande form och satte dit makalösa fyra mål – och nu förväntas klubben förstärka mittfältet med Leicester Citys Wilfred Ndidi till sommaren. 

Emre Can uppges vara helt klar för en övergång till Juventus i sommar och nu ser Liverpool Wilfred Ndidi som den perfekta ersättaren, rapporterar brittiska Liverpool Echo. Ndidi värvades till Leicester som en tänk ersättare till N’golo Kante, som lämnade Leicester för spel i Chelsea inför säsongen 2016. Efter en lite tyngre start har nu nigerianen Ndidi växt ut till en nyckelspelare hos Leicester.

Prislappen för övergången uppges ligga på 500 miljoner kronor för mittfältaren som spelat 30 matcher i ligan och gjort 4 assist.

Sportpanelen har tillsammans med Bet365 ett drömerbjudande för alla nya kunder – få 1000 kronor i instättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Managed By Sportpanelen