fbpx
Connect with us

Jürgen Klopps ilska efter lottningen: ”Drömlottning för alla som håller på Manchester United”

Publicerad

on

I dag lottades kvartsfinalerna i Champions League och det står klart att Liverpool kommer att möta Manchester City, en lottning som anses vara väldigt svår för båda lagen. Någon som var direkt arg över lottningen var tränare Jürgen Klopp – men av anledningen att Liverpools spelschema redan är fullproppat och matcherna kommer att spelas väldigt tätt inpå varandra.

Liverpool är det enda laget som har lyckats besegra ligaettan Manchester City i Premier League den här säsongen. Mötet hemma på Anfield blev ett helt galet sjumålsdrama, där Liverpool drog det längsta strået. Nu kommer lagen att få en ny chans att mäta sina krafter, där Liverpool kommer att inleda på hemmaplan.

Ilskan från Jürgen Klopp riktas nu alltså mot att Premier League väljer att flytta tillbaka derbymatchen mot Everton från söndagen den 8:e april till den 7 april – då den är för tätt inpå returmötet annars.

”Jag är arg för att Premier League kommer att flytta vår derbymatch mot Everton till klockan 12.30 den 7:e april istället för den 8:e. Det är inte rättvist. Den som fixade spelschemat trodde verkligen inte att vi skulle gå till kvartsfinal i Champions League.” säger Klopp till brittisk press.

Klopp refererade även till att det är en drömlottning för alla som håller på ärkerivalerna Manchester United – då United också kommer att möta Manchester City endast två dagar efter det första kvartsfinalmötet. Något som han självklart tror gynnar Manchester United i kampen om andraplatsen.

”Jag tror att det här är en ren drömlottning för alla som håller på Manchester United. I andra ligor flyttar man hela matchdagar för alla lag, så att deras lag kan spela i någorlunda hyfsat skick. Det är inte rättvist.” säger tränaren till ESPN efter lottningen.

Liverpool möter till helgen Watford hemma på Anfield med start klockan 18.30.

Se även till att ta del av vårt kanonerbjudande tillsammans med Unibet, som erbjuder hela 10.00 gånger pengarna på en Liverpool-seger. Makalöst fint spelvärde!

Så här tar du del av kampanjen:

  • Klicka på “Gå till kampanj” nedan.
  • Registrera ett konto hos Unibet och sätt in minst 50kr.
  • Spela för 50kr på att Liverpool vinner.
  • Vinner Liverpool, får du vinsten för det vanliga oddset + 450kr i gratisspel.

Managed By Sportpanelen