fbpx
Connect with us

Fotboll

Uppgifter: Robert Lewandowski accepterar en flytt till Real Madrid

Publicerad

on

Real Madrid har slagit både Chelsea och Manchester United i kampen om att värva Bayern Münchens stjärnanfallaren Robert Lewandowski i sommar, det rapporterar den spanska tidningen El Mundo Deportivo.

Den polske anfallaren har varit hett eftertraktad av många storklubbar i Europa efter sin flytt till den tyska ligaettan Bayern München under säsongen 2014. Han är numera rankad som en av de allra bästa anfallarna i världen och gjort imponerande 100 ligamål på 120 matcher för sitt Bayern.

Han sitter på ett kontrakt som sträcker sig över ytterligare tre säsonger i Bayern München – men nu rapporterar den spanska tidningen att Lewandowski ska ha accepterat en personlig övergång till Spanien inför sommarfönstret. El Mundo Deportivo meddelar också att Lewandowski kommer att få ett tvåårskontrakt med Madrid-klubben och att det kommer att finnas en inskriven option om ytterligare ett tredje år för 29-åringen.

Nu återstår det alltså bara för klubbarna att komma överens om en övergångssumma för polacken, som inte direkt förväntas att gå gratis till Spanien, rapporterar den spanska tidningen. Vad tror ni? Får vi se den polske stjärnanfallaren i Real-tröjan i sommar? Kommentera gärna på vår Facebooksida.

Utöka ditt konto tillsammans med oss på Sportpanelen och Betfair, inför söndagens hemmamöte med Girona på Santiago Bernabeu. 5 gånger pengarna på en Real Madrid-seger!

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen