fbpx
Connect with us

Till alla Madridistas – rejäl oddshöjning inför mötet med Girona

Publicerad

on

Efter att ha slagit ut PSG i åttondelsfinalen av Champions League väntar nu Juventus för marängerna i kvartsfinal. Innan dess ska dock ett ligamöte med Girona avklaras – något som många ser som en perfekt ”träningsmatch” inför stundande Champions League. 

För att höja spänningen ytterligare för alla Madridistas har Betfair nu valt att höja oddset rejält på en seger för Real Madrid mot Girona på söndag i La Liga. Hela 5.00 gånger pengarna får alla nya kunder som registrerar sig – något som får anses vara riktigt spelvärt!

Så se till att utöka din kassa tillsammans med oss på Sportpanelen och Betfair inför söndagens hemmamöte på Santiago Bernabeu.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen