FC BarcelonaFotboll

Köp vår EXKLUSIVA supportertröja inför säsongsstarten

Ett måste för alla som älskar Barcelona

En ny säsong väntar runt hörnet. Inför starten av La Liga har alla som älskar Barcelona chansen att köpa vår exklusiva supportertröja – lite av ett måste för alla Barcelona-fans och för er som älskar Barca TV Sverige.

Förra säsongen avslutades med dubbeln, där vi Barcelona lyckades med att vinna Copa del Rey för fjärde året i rad och La Liga i helt överlägsen stil. Vi vill nu att alla våra svenska Barcelona-fans ska ha chansen att representera Barcelona Svenska Fans under hösten – och det gör man bäst i en av våra grymma t-shirts med bland annat Messi, Coutinho, Dembele eller Blagurana.

Du hittar alla tröjorna HÄR eller via knappen nedanför – som tar dig till supportershoppen.

Till supportershoppen

 

 

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *