fbpx
Connect with us

Real Madrid vill värva nyblivne världsmästaren

Publicerad

on

Att Real Madrid är på jakt efter förstärkningar inför säsongen är inte någon hemlighet. Nu uppges klubben vara intresserade av den franske landslagsmålvakten Hugo Lloris, skriver Daily Express.

Tottenhamspelaren var med och vann VM-guld med Frankrike tidigare under månaden – och visade prov på både ris och ros. Målvakten stod för ett par riktigt avgörande räddningar, samtidigt som alla säkert minns tavlan i VM-finalen mot Kroatien.

Det har länge spekulerats i huruvida Thibaut Courtios vara eller icke vara i Madrid-klubben, men nu förväntas Florentino Perez att inleda plan B tillsammans med nye tränaren Julien Lopetegui. Hugo Lloris uppges ha en prislapp på omkring 650 miljoner kronor – vilket skulle göra honom till världens näst dyraste målvakt genom tiderna.

Enligt uppgifterna ska även den 31-årige målvakten ha berättat för sina vänner och familj om ett framtida liv i La Liga – vilket har kastat mer bränsle på elden vad gäller en övergång till Real Madrid.

Se även till att köpa hyllningströjan till Ronaldo inför säsongsstarten av La Liga – ett måste för alla äkta Madridistas. Du kan köpa den HÄR eller via knappen nedan.

Köp hyllningströjan HÄR

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen