fbpx
Connect with us

Paul Pogba ryktas vara klar för Barcelona FC – femårs kontrakt värd 1,1 miljarder kronor

Publicerad

on

paul pogba barcelona FC

Den franska mittfältaren Paul Pogba ryktas vara överens med det spanska storlaget Barcelona FC. Pogba som vann VM-guld med det franska landslaget har tidigare ryktats vara intresserad av ett flytt till det katalanska laget, men nu meddelar den spanska tidningen ”Mundo Deportivo” att Pogba kommit överens med Barcelona om ett femårskontrakt värt 1, 1miljarder kr.

Pogba som spelat under de senaste åren i det engelska Premier League laget Manchester United, har inte haft en bra relation till lagets nuvarande tränare Jose Mourinho. Fransosen har ryktats vilja komma bort från Manchester på grund av just Mourinho.

Barcelona FC har rapporterats lagt ett bud på 500 miljoner kronor för Pogba, samt mittbacken Yerry Mina, 23, och mittfältaren André Gomes, 25 i dealen, men Manchester United ska ha nobbat det den. Nu är det alltså Pogba själv som kommit överens med de regerande spanska mästarna.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen