fbpx
Connect with us

Thibaut Courtois ryktas vara klar för Real Madrid för rekordsumma

Publicerad

on

thibaut-courtois-real-madrid

Den belgiske landslagsmålvakten Thibaut Courtois har sedan sommarens fotbolls VM varit tydlig med att han inte längre vill spela i sitt klubblag Chelsea längre. Courois har ryktats vilja byta upp sig till de regerande Champions League-mästarna Real Madrid, och nu verkar det som att den önskan kommer att uppfyllas. Real ska betala hela 800 miljoner kr, som är det högsta summan som betalats för en målvakt, för att få loss målvaktsstjärnan.

Den 26-årige målvakten spelade tre säsonger i Atletico Madrid, men Chelsea som hade lånat ut honom till Atletico tog tillbaka belgaren 2014 där han varit första målvakt.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen