fbpx
Connect with us

Lopetegui: ”Om han lämnar måste vi hämta in någon på hans nivå”

Publicerad

on

Efter den sena nattens träningsmatch mot Roma uttryckte Real Madrids tränare Julen Lopetegui en önskan om fler värvningar för första gången. Han bekräftade även att han räknar med att Luka Modric stannar över nästa säsong.

Mateo Kovacic flytt tvingar klubben att värva

Mateo Kovacic är nära att tjata till sig ett lån till Maurizio Sarris nya bygge i Chelsea. Tränaren Julen Lopetegui kommenterade bland annat Kovacic situation efter nattens sena träningsmatch mot Roma (som Real Madrid vann med 2-1). Bland annat anser tränaren att laget kommer att behöva förstärkning ifall Kovacic lämnar:

Ingenting är hundra procent klart än. Han har uttryckt sin önskan att lämna och vi får se hur allt slutar, trots att han har varit en viktig spelare. Om han lämnar kommer vi att leta efter lösningar, sa Julen Lopetegui angående Mateo Kovacic situation i klubben.

Luka Modric ser ut att stanna

Real Madrids andra kroatiske mittfältare, Luka Modric, har ryktas vara sugen på en ekonomiskt gynnande flytt till Inter. Real Madrids president, Florentino Perez, var tidigt ute och sa att klubben inte kommer att acceptera något bud på Modric som ligger under hans klausul på €750 miljoner. Klubben rapporteras även erbjuda Modric ett nytt kontrakt som ska matcha Inters erbjudande.

Angående Modric har redan presidenten varit tydlig, jag har ingenting att tillägga, sa Julen Lopetegui angående Luka Modric situation.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen