fbpx
Connect with us

VIDEO: Dani Alves gör debut som målvakt i PSG

Publicerad

on

Rött kort på målvakten Kevin Trapp – och alla byten var redan gjorda.
Då fick brassen Dani Alves ta på sig handskarna och kliva in mellan stolparna för sitt PSG.

Paris Saint-Germain tog sig lekande lett vidare till kvartsfinal i den franska cupen efter 1-4 borta mot Sochaux. Argentinaren Angel Di Maria stod för ett läckert hattrick under matchen. Men matchens stora snackis handlade inte om hattrickhjälten, utan istället om Dani Alves.

PSG hade gjort alla sina byten när målvakten Kevin Trapp drar på sig en utvisning – och fick således ställa in en utespelare för att vakta målet under den sista minuten. Alves fick dock i inte många minuter på sig att glänsa i sin nya roll, utan han mest ställa upp muren för ett relativt farligt frisparksläge.

Här kan du se Dani Alves slänga på sig målvaktströjan och ställa upp muren:


Även Marseille tog sig enkelt vidare och vann sin åttondelsfinal mot Ligue 2-laget Bourge-Peronnas med förkrossande 9-0

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen