fbpx
Connect with us

Marcelo: ”Jag tror att Neymar kommer att spela i Real Madrid”

Publicerad

on

De har spelat otaliga matcher tillsammans i det brasilianska landslaget. Nu berättar Marcelo att publiken förhoppningsvis kommer att kunna bevittna dessa två tillsammans i Real Madrid.

Det är till tidningen Esporte Interativo som vänsterbacken spär på ryktena om en eventuell övergång för Neymar till Real Madrid. 

”Absolut. Det vore fantastiskt om han kom till Real. Det är en stor spelare. Jag tycker alla stora spelare borde komma hit. Jag tror Neymar en dag spelar i Real Madrid” säger han till brasilianska Esporte Interativo.

Få otroliga 500% insättningsbonus hos Unibet här

Neymar som lämnade Spanien och spel i Barelona så sent som inför den här säsongen, har sedan en tid tillbaka ryktas vara sugen på en övergång till Madridklubben. Själv tar storstjärnan alla dessa rykten med en nypa salt. Efter vinstmatchen mot Montpellier i slutet av januari meddelade han att Silly Season-situationen har blivit vardag för honom.

”Det kommer alltid att finnas spekulationer, när jag var i Santos var det likadant. Under åren i Barcelona också. Och vet ni? I varje transferfönster är det spekulationer med mitt namn, det är omöjligt att inte vara inblandad i det där”, sa Neymar till Le Equipe.

Den här säsongen har Neymar lyckats göra otroliga 28 mål på 27 matcher för Paris Saint-Germain i alla turneringar. På onsdag kommer vi även kunna bevittna när fransmännen gästar Bernabeu för spel i den första utslagsrundan av Champions League. 

Ta chansen – 500% insättningsbonus hos Unibet

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen