fbpx
Connect with us

Allsvenkan

Officiellt: Saman Ghoddos förlänger med Östersund

Publicerad

on

Vilket glädjande besked för alla som älskar Östersund. Inför klubbens största match någonsin – väljer lagets stjärna att förlänga med klubben. Det nya kontraktet sträcker sig fram till säsongen 2020.

Under hela vintern har det florerat rykten om Saman Ghoddos vara eller icke vara i den allsvenska klubben. Ghoddos, som valt att representera Iran som sitt landslag, har ryktas till många klubbar i Europas största ligor, men Östersund har tackat nej till alla bud. Bland annat ett bud från Celta Vigo på omkring 50 miljoner kronor.

Nu står det klart att den eftertraktade anfallaren förlänger sitt kontrakt över säsongen 2020. Det tidigare skulle ha gått ut efter säsongen 2019.

”Jag har haft ett bra snack med Daniel Kindberg (ordförande) och med min agent. Vi har kommit fram till att det här är bäst för mig just nu”, säger Saman Ghoddos till osdsport.se.

Direkt efter att Ghoddos valt att skriva på, har många supportar undrat om detta är en styrkedemostration av Östersund, eller om han kommer att säljas under sommarfönstret – till ett högre pris. Ghoddos själv tar dessa påståenden med ro.

”Det är inget som säger att jag skulle lämna ÖFK i sommar. Jag trivs jättebra här och alla vet om det och jag ska fortsätta mitt äventyr här. Jag måste ju prestera ännu bättre framöver om det ska komma högre bud än det kommit hittills under min tid i Östersund. Just nu nu fokuserar jag på att göra en bra säsong här”, säger Ghoddos.

På torsdag tar Östersund emot Arsenal på Jämtkraft Arena i Europa League, den hittills största matchen i klubbens historia.

Betfair erbjuder otroliga 20.00 gånger pengarna på att Östersund slår Arsenal på torsdag – ta del av erbjudandet nedanför.
Till kampanjen

Managed By Sportpanelen