fbpx
Connect with us

Här får alla Madridistas ett superodds inför mötet med PSG

Publicerad

on

Nu är det äntligen dags för åttondelsfinalerna i årets upplaga av Champions League, där alla fotbollsälskares blickar självklart riktas mot tungviktsmötet mellan giganterna Real Madrid och Paris Saint-Germain.

De två senaste årens Champions League-vinnare, Real Madrid, har haft en tung säsong där de ligger hela 17 poäng bakom rivalerna FC Barcelona i den spanska ligan och är även utslagna ur den Spanska Cupen. Det enda som kan rädda säsongen är om de kammar hem den åtråvärda CL-bucklan för tredje gången i rad.

För att göra det måste de besegra PSG, som det senaste året fått en spelarinjektion utan dess like i form av bl.a. Neymar Jr och Kylian Mbappé. Inför supermötet har Betsson boostat oddset för Real Madrid från 2.45 till hela 6.70 gånger pengarna! Ett magiskt erbjudande för alla som älskar fotboll.

Betsson boostar oddsen

Spelbolaget Betsson har alltså, i sammarbete med Sportpanelen, höjt oddset på en vinst för Real Madrid – till otroliga 6.70 gånger pengarna:

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betsson genom denna länk eller knappen nedan.
  • Sätt in 100 kronor för att ta del av oddset 6.70
  • Jobba in Real Madrid-vinsten!

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen