fbpx
Connect with us

Fotboll

Här får alla Liverpoolsupportrar ett riktigt drömodds inför matchen mot Porto

Publicerad

on

Det är äntligen dags! Champions League drar igång med sina åttondelsfinaler – där Liverpool reser till Portugal för ett hett möte med Porto. På pappret var det en av de bättre lottningarna för den engelska ligatrean, då man undvek lag som Real Madrid, Bayern München och Juventus.

Porto har dock, likt Liverpool, haft en riktigt fin säsong och portugiserna är obesegrade i ligaspelet. En stor anledning till Portos ligaledning hittar man i den heta anfallstrion med Vincent Aboubakar, Moussa Marea och Yacine Brahimi. Dock är det Liverpool som är favoriter att ta sig vidare till en kvartsfinal på förhand hos oddsmakarna.

Med den sanslösa formen på Mohamed Salah, Firmino och Mane går det verkligen att argumentera för att vi kommer att bevittna en riktigt fartfylld match, med ett oerhört högt tempo. Något som vi fotbollsälskare aldrig tackar nej till.

Tillsammans med Betfair har vi även lyckats plocka fram det otroliga oddset på hela 12.00 gånger pengarna på att Liverpool tar med sig en seger hem till Anfield – något som måste anses vara galet spelvärt. Så om matchen inte var spännande nog, så har du alltså möjlighet att krydda den lite extra.

Betfair boostar oddsen

Spelbolaget Betfair har alltså, i sammarbete med Sportpanelen, höjt oddset på en vinst för Liverpool – till otroliga oddset 12.00 gånger pengarna:

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Managed By Sportpanelen