fbpx
Connect with us

Grekiska fotbollsligan avbryts på obestämd tid efter skandalscenerna

Publicerad

on

Gårdagens sjuka scener från mötet mellan PAOK och AEK Aten har skakat fotbollsvärlden idag – och nu väljer regeringen i landet att avbryta hela säsongen på obestämd tid.

Det var i matchens 90:e minut som PAOK gjorde matchens enda mål och domaren Vassilis Dimitriadis valde att godkänna målet, men efter att ha tagit råd från sina assisterande dömdes målet bort. Händelsen fick PAOK-ägaren Ivan Savvidis att fullständigt se rött – och stormade planen med sina livvakter beväpnade med pistoler.

Matchen avbröts efter skandalscenerna och nu uppger grekisk media att ägaren till PAOK är efterlyst av grekisk polis och laget riskerar att diskvalificeras från alla turneringar denna säsong.

Den svenske landslagsspelaren Jakob Johansson som till vardags spelar i AEK Aten tog del av händelserna och berättar om sina tankar efter matchen och beslutet att avbryta säsongen till SVT Sport.

”Det är rent ut sagt skittråkigt att de här åtgärderna ska behöva vidtas. Scenerna som utspelade sig i går är helt overkliga. Tyvärr är det inte första gången som något liknande sker, men inte desto mindre är det jättetråkigt”, säger Jakob Johansson till SVT Sport.

Den svenska mittfältaren dras för tillfället en korsbandsskada som han ådrog sig i Sveriges VM-kvalmatch mot Italien.

Ta del av vårt grymma erbjudande tillsammans med Betfair, där nya kunder får 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Managed By Sportpanelen